Great things are done by a series of small things brought together.

Pe canalul meu YouTube găsești programul de zece zile prin care te învăț cum să fii fericit, cum să atragi și să păstrezi fericirea în viața ta. Te invit să-l parcurgi, pas cu pas, zi de zi. Urmărește cu atenție instucțiunile și video-ul zilei.

FII FERICIT ACUM!

Share
Share

Felicitări pentru pasul curajos pe care ai decis să-l faci, acela de a atrage fericirea în viața ta! Începem de mâine, pînă atunci  te invit să faci următoarele activități pregătitoare:

  1. Zâmbește, felicită-te și sărbătorește decizia de a te înscrie pe acest parcurs
  2. În seara asta, pune pe noptiera ta un pahar cu apă pentru a-l bea de îndată ce te-ai trezit (îți voi explica mâine de ce!)
  3. Pregătește o agendă și un instrument de scris
  4. Ajustează programul tău  astfel încât să ai cinci minute în fiecare zi pentru a urmări videoul zilei și pentru a face activ exercițiile pe care le vei primi

Urmărește aici videoul Zilei

Cu siguranță ai experimentat frecvent stări de oboseală, confuzie, iritație, te-ai confruntat cu furia, cu o scăzută capacitate de concentrare. Te-ai gîndit oare vreodată că toate acestea sînt simptome ale unei stări incredibil de comune, deshidratarea? De aceea de acum devine esențial să bei un pahar cu apă în fiecare dimineață cînd te dai jos din pat, introdu această rutină în viața ta, fă-o parte din programul Fii fericit acum! Ți-ai băut paharul cu apă în această dimineață? Daca nu, te rog să o faci înainte de a te uita la videoul zilei și închină acest pahar fericirii tale continue, la care vei trudi în umătoarele nouă zile. P.S. Vrei să știi dacă bei suficientă apă? Pișcă ușor piele mîinii tale pentru trei secunde. Dacă pielea își revine imediat, ești hidratat, dacă însă rămîne ridată, trebuie să bei mai multă apă prietene, chiar de acum! 

Urmărește aici videoul Zilei 1

Astăzi te provoc să faci ceea ce fac și eu în fiecare zi după ce beau paharul cu apă. Vreau să integrezi și tu acest obicei în viața ta! AVERTISMENT: S-ar putea să-ți pară puțin prostesc dar este esențial să dai deoparte acest sentiment, urmează sloganul Nike, Just Do It! Urmăreșt videoul meu  de azi și nu uita să te hidratezi pe tot parcursul zilei așa cum am stabilit ieri.

Urmărește aici videoul Zilei 2

Ești pregătit pentru înfrunta provocarea zilei de astăzi? Sper că da, pentru că este spectaculoasă! Cu cît clădești una peste alta învățătura trasă din exercițiile pe care ți le dau, se edifică și fericirea pe care o dorești, fericirea care durează! Privește acum videoul meu de azi și expriementează cum o mică schimbare contribui exponențial la consolidarea unei variente a ta mai fericită!

Urmărește aici videoul Zilei 3

Astăzi mă prezint cu una dintre metodele mele favorite de vânătoare a fericirii. Această metodă se bazează pe un fapt științific extrem de simplu conform căruia creierul nostru găsește exact cea ce caută și prin urmare, cade în sarcina noastră să-i dăm obiectivul de a se concentra pe ceea ce ne dorim, pe ce vrem să atragem și nu pe ceea ce vrem să respingem.  Încorporați această simplă practică în rutina voastră zilnică. Este o cale sigură de a aduce în viață noastră optimismul și fericirea.

Urmărește aici videoul Zilei 4

Ai ajuns la jumătatea parcursului nostru! Am o întrebare pentru tine: simți schimbarea stării tale mentale? Dacă răspunsul tău este afirmativ, înseamnă că pînă acum ți-ai făcut lecțiile primite în zilele anterioare. De acum vom începe să construim fericirea care durează, vei învăța cum să-ți prepari singur un cocktail de fericire! Rețeta o vei găsi în video-ul zilei.

Urmărește aici videoul Zilei 5

Înainte să continuăm, te invit să realizezi cît de departe ai ajuns în aceste șase zile! Ești magnific! Ridică un braț, întoarce palma spre umăr și dă-ți o ușoară lovitură, te poți felicita astfel pentru perseverența și determinarea de care dai dovadă. Vom merge mai departe învățînd în video-ul zilei de azi o metodă practică și eficientă, producătoare de dopamină.

Urmărește aici videoul Zilei 6

Bine ai sosit la această zi cu numărul șapte a programului! Sunt fericită să te am alături și că  te aproprii de finalul acestei mărețe realizări! Acum știi că fericirea se poate antrena, astfel, poți să te trezești fericit în fiecare dimineață. Pentru asta va trebui să incluzi în rutina ta zilnică o activitate transformatoare pe care ți-o propun în video-ul zilei de azi.

Urmărește aici videoul Zilei 7

Suntem deja la a opta zi!  Am construit fundația unei schimbări pe  care de azi ne ocupăm să o consolidăm. Vei deveni o nouă versiune a ta, în subconștientul tău vor rula programe de supremă fericire, se vor stabili procese automate care te vor menține în această stare. În videoul de azi te voi învăța metoda mea preferată de ridicare a nivelului de energie de care poți dispune, vei avea o altă vibrație, te voi determina să te miști, să dansezi. Iubesc participarea și acțiunile voastre, vă mulțumesc pentru mesaje și sunt mîndră de voi toți!

Urmărește aici videoul Zilei 8

Am intrat pe ultima linie dreaptă înainte de final. Scrie-mi despre tine, cum te simți? Ce fel de schimbări observi la tine? Cum decurg zilele tale? Azi îți voi înmâna o armă secretă care te va ajuta să creezi și să întărești calea neuronală spre fericire. Privește!

Urmărește aici videoul Zilei 9

Ai ajuns la final, ziua a zecea! Ești echipat cu zece strategii extrem de simple care să te ajute să fii mai important în viața ta și mai ales să rămâi fericit. Speranța mea este că ceea ce ai învățat cu mine pe parcursul acestui program va face part din rutina ta zilnică pentru tot restul vieții tale, acolo unde vrem că se întâmple reala transformare. Avem de făcut un ultim pas, de o importanță critică pentru fericirea ta de durată. Vezi videoul zilei de azi.  

Urmărește aici videoul Zilei 10

 

Realizat și prezentate de:

Liliana Lucian - Performance Coach

P.S. La final de program vreau să-ți mulțumesc pentru drumul parcurs împreună, a fost o călătorie  importantă în care am adus în viața ta fericirea care durează. A fost o mare plăcere și o onoare pentru mine să îți fiu mentor, antrenor și ghid pe parcursul acestor zece zile.

P.P.S. Dacă vrei să continui să înveți consultă lista programelor mele iar dacă consideri că ai nevoie de mine ca antrenor, mă poți contacta direct.