Liliana Lucian - Performance Coach

BLOG

Idei, gânduri și cărți - o colecție de jaloane care-ți pot fi de folos în evoluția spre succes.

8 WEEKS TO OPTIMUM HEALTH

Andrew Weil

Deschizător de drumuri în domeniul medicinei alternative, AW te îndrumă spre dobândirea unui corp sănătos, o minte sănătoasă și o viață împlinită.

BIOLOGY OF BELIEF

Bruce H. Lipton

O trecere în revistă a unui sfert de secol plin de rezultate de avangardă în domeniul epigeneticii, neuroplasticității și bioplasticității

THE HONEYMOON EFFECT

Bruce H. Lipton

Relațiile de cuplu dintr-o perspectivă științifică: fizica, biologia și psihologia în crearea și menținerea unor puternice relații de iubire.

YOU ARE THE PLACEBO

Joe Dispenza

Despre puterea vindecătore a minții noastre, o analiză istorică a efectului Placebo explicat prin prisma științei; cum numeroși oameni au reușit să învingă boli ce păreau incurabile.

BECOMING SUPENATURAL

Joe Dispenza

Un om de știință talentat, Joe Dispenza ne invită să privim supranaturalul ca pe o punte între știință și misticism  pentru a ne convinge că oamenii obișnuiți pot face lucruri ieșite din comun.

Thich Nhat Hanh

Călugăr buddhist, poet, deținător al Premiului Nobel pentru Pace, Thich Nhat Hanh a fost parte activă a dialogului purtat între cele două mărețe tradiții contemplative, a adus în Living Buddha, Living Christ o înaltă apreciere frumuseții culturii creștine așa cum numai cineva din exteriorul ei ar putea să o facă. Cartea invită la răscrucea dintre cele două culturi cu speranța redeșteptării în noi a compasiunii și a iubirii.

În viața majorității oamenilor, chiar și în momentele de bucurie, frica este mereu prezentă, frica pentru că acel moment va trece, sau că nu vor reuși să obțină ce își doresc, frica de a nu-i pierde pe cei dragi ori pentru lipsa unui anumit grad de siguranță. În Fear, autorul ne învață cum să recunoașteam această emoție și cum o putem transforma, aceasta fiind în viziunea sa, calea spre libertate și fericire iar în cartea sa Anger, tratează o altă transformare, acea a furiei în pace spre aducerea armoniei și a vindecării în toate relațiile noastre afectate de această emoție explozivă.

Joseph McClendon III

Autorul propune denumirea de sosul nemapomenit hormonilor fericii. Acesta prezintă importanța dobândirii unui automatism în menținerea unei stări mentale pozitive, un fel de pilot automat care ne poate ghida spre o viață mai bună, spre potențialul maxim al fiecăruia, garanția că putem ajunge mai departe, mai repede!

În Get Happy Now, Joseph MacClendon oferă sfaturi simple pentru a întări cei trei piloni pe care se bazează bunăstarea noastră: fericirea, sănătatea și siguranța financiară. Sfaturile lui sunt simple, dovedind o maximă ficiență, par o joacă de copii și ne amintește că nu este niciodată prea târziu să ai o copilărie fericită.

THE POWER OF VULNERABILITY

Brene Brown

Sinteza a peste un deceniu de cercetare și studii sociale, această carte propune o redefinire a noțiunilor de curaj, vulnerabilitate și autenticitate. Autenticitatea nu există doar în anumite aspecte ale existenței noastre, este important să fim autentici în fața persoanei iubite, a copiilor, în fața colegilor, în fața vieții.

THINK AND GROW RICH

Napoleon Hill

În probabil cea mai frumoasă carte scrisă pe tema succesului, autorul ne învață cum să ne transformăm visurile în realitate. Aplicarea în mod activ a schimbărilor propuse de Hill, recompensează prin dobândirea unei vieți pline de armonie și înțelegere.

ATOMIC HABITS

James Clear

În lupta cu proastele obiceiuri avem un instrument: cartea lui Jams Clear care propune metoda micilor schimbări care produc rezultate remarcabile.