Misiunea mea

Te ajut să-ți găsești pasiunea cu care să construiești planul unei vieți împlinite, fericite, sănătoase și îmbelșugate. Serviciile mele de consultanță, coaching și mentorat folosesc un set de programe și meditații care se bazează pe tehnici de neurocodare și pe neuroștiințe.

Facebook
LinkedIn
Neurocodare - consiliere coaching mentorat
Facebook
LinkedIn

De ce?

De ce sau când avem nevoie de un astfel de ajutor? Atunci când vrem să ne găsim sau să regăsim drumul spre succes. Fiecare din noi merită să trăiască o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată! Totodată avem nevoie de a ne depăși fricile, fobiile și credințele limitative. O putem face construind-ne o nouă identitate, identitatea de campion.

Cum?

Vom condiționa mintea cu ajutorul neurocodării, o metodă care însumează mai multe tehnici bazate pe neuroștiințe și programarea neuro-lingvistică. Tehnicile, metodele și procesele urmate sunt extrem de simple, par o joacă dar au un efect de necontestat. Vom accesa energia, curajul și puterea ce sunt în tine și doar așteaptă să fie trezite.

De ce eu?

Sunt absolventă a Neuroencoding Institute unde am urmat un program de formare profesională cu Joseph McClendon III, considerat leader mondial în acest domeniu. Am urmat cursul „Natura Realității” cu Deepak Chopra iar în prezent urmez cursul de neuroștiințe cu Dr. Gina Chiriac.

Voi fi alături de tine, te voi provoca și te voi ghida la fiecare pas pe care îl vei face până la îndeplinirea obiectivelor.

Iubesc oamenii și cred că fiecare dintre noi merită o șansă la o viață mai bună.

Despre mine

După anii de adolescență și ai studenției petrecuți în lumea sportului în calitate de atletă, anii tinereții dedicați creșterii copiilor mei și afacerilor de familie, am intrat pe o traiectorie dificilă pe care nu doar mi s-a eclipsat identitatea dar mi s-a degradat și sănătatea. La un moment dat mi-am dat seama că trecuseră deja doi ani în care abia mai eram în stare să fac altceva decât să pierd vremea în fața televizorului, scufundată într-o stare în care nu aș fi crezut vreodată că aș fi putut cădea. Dar, la fel cum am căzut, la un moment dat am început să-mi revin, încet, utilizând metodele pe care le învățasem în ani de căutări pentru ca apoi să decid că e vremea să-mi asum și misiunea de a-i ajuta și pe alții.

Servicii

Facebook
LinkedIn

Consultanță

Prin serviciile de consultanță pe care le ofer te ajut să depășești situații dificile, în termen scurt, cu intervenții corective adecvate situației în care te regăsești, menite să te susțină în regăsirea de sine, a stării de bine, a unei stări de echilibru care îți permite să mergi mai departe cu maximă seninătate.

Coaching

Coach-ul este persoana care te ghidează spre atingerea obiectivelor tale și te susține în atingerea, utilizarea întregului tău potențial. Referință: International Coaching Federation

În calitate de coach, obiectivul meu este acela de a vedea ceea ce tu nu poți vedea, să te întreb ceea ce ție ți-e teamă să te întrebi. Te susțin în definirea obiectivelor pe care ulterior te ajut, pas cu pas, să le atingi. Pentru schimbara modului de gândire, clarificarea ideilor, obiectivelor, regăsirea pasiunii și înțelegea menirii tale, aplic metodologii pe care la rândul meu le-am deprins prin studiu, de la mentorul cu care lucrez continuu pentru propria-mi creștere și cunoaștere.

Mentorat

Mentorul este persoana care îți împărtășește din cunoștințele lui, pune competențele și experiența sa în sprijinul dezvoltării și creșterii tale.

Ca mentor te ajut în situații particulare, unde pot pune în ecuație competențe specifice, expertiză superioară expertizei tale într-un domeniu bine definit. În general activitatea de mentoring este o activitate legată de carieră, fără însă a fi limitată la aceasta.

Așadar, în calitate de mentor, te ajut în depășirea unor condiții dificile în care te poți regăsi după un eșec (de natură personală ori profesională) ori din cauza fricii (frica de succes, de eșec sau de abandon).

Programe

Facebook
LinkedIn

Vă propun o colecție de programe specifice prin care, urmând o serie de activități pe o perioadă definită de timp, concentrându-ne pe obiective anterior definite, reușim să producem schimbarea dorită.

Programe individuale

Alege programul adecvat ție din lista de mai jos și urmează instrucțiunile în ritmul tău sau în ritmul impus de structura programului.

Meditații

Meditation is the only intentional, systematic human activity, which at the bottom is about not trying to improve yourself or get anywhere else, but simply to realize where you already are.

Am creat meditațiile ghidate pe care le poți găsi mai jos. Acestea au menirea de a te susține în liniștirea minții; o minte liberă de constante și inutile preocupări, unde se întrerupe ciorovăiala gândurilor înlănțuite în bucle infinte, găsește resursele de care are nevoie pentru a lua  decizii sănătoase.

Programe de dezvoltare personală

Pentru detalii suplimentare despre aceste programe,  solicitare detalii organizatorice și costuri, consultă link-urile de mai jos.

Tabere de dezvoltare personală

Periodic organizez tabere tematice unde desfășurăm activități de grup cu scopul de a obține rezultate imediate, declanșăm schimbări profunde și de durată, începem să ne însușim obiceiuri sănătoase care devin apoi noua noastră identitate.

Programe performer

Știința a dovedit că suntem capabili de neuroplasticitate și neurogeneză la orice vârstă, acest fapt explică de ce unii oameni ating un potențial incredibil chiar la vârste extrem de înaintate sau sunt capabili să-și mențină performanțele ani îndelungați. Nu este vorba despre un miracol, fiecare dintre noi este capabil de performanțe asemănătoare.

Cum? Prin antrenament mental! E mult mai simplu decât pare: creierul se comportă ca orice mușchi din corpul nostru iar mișcarea este o componentă a antrenamentului mental.

Cui se adresează aceste programe? Celor ce doresc să crească, să se dezvolte și mai ales celor care doresc să-și acceseze potențialul maxim ori de câte ori este nevoie pentru a avea o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată.