Eu sunt Liliana Lucian Performance Coach

Specialistă în neurocodare și pasionată de neuroștiințe.

Facebook
LinkedIn

Am început activitatea sportivă de la vârsta de șapte ani cu doi ani de gimnastică sportivă apoi urmați de un an de gimnastică ritmică. Atletismul, marea mea pasiune, l-am descoperit la vârsta de unsprezece ani, un an mai târziu, devenisem deja campioană județeană la săritura în înălțime, proba care m-a consacrat. Au urmat apoi titluri de campioană națională, selecții multiple în lotul național de juniori și tineret. În mod firesc am urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport la București animată de dorința de a deveni antrenoare.

Revoluția din 1989 însă m-a abătut de la acest drum și am lăsat în urmă cariera sportivă, intrând din 1992 în lumea afacerilor unde mi-am petrecut următorii douăzeci și cinci de ani din activitatea profesională. A urmat o specializare la Open Business School of London în perioada 1995-1998. În anii dedicați lumii afacerilor am construit două fabrici, am realizat dezvoltări imobiliare și multe alte activități atât în România cât și în Canada și SUA. În tot acest timp am căutat să mențin legătura cu lumea sportului astfel, am avut ocazia să organizez competiții de golf în România, am editat o revistă despre golf, am organizat turnee de fotbal în Austria, reușind să țin permanent un contact cu pasiunea mea din totdeauna, sportul!

Am activat in Uniunea Națională a Patronatului din România în calitate de Director Relații Externe fiind ulterior și Vicepreședinte, Membru fondator a Camerei de Comerț Polono – Române cu sediul la Varșovia.

Sînt prima româncă certificată de către Joseph MacClendon III la The Neuroenconding Institute. Joseph a atins viețile a peste cinci milioan de oameni și experiența sa de peste patruzeci de ani a concentrat-o în institutul său cu misiunea de a pregăti cât mai mulți specialiști, împuternicindu-i cu misiunea și dându-le competențele necesare pentru a schimba viețile oamenilor, ducându-i mai repede, mai departe!

Ceea ce este important să se știe despre mine este că nu sunt psiholog, nu sunt medic ori terapeut și nu dețin nici un fel de doctorat.
Competența mea principală este în domeniul neurocodării mentale, disciplină în care am titlul de expert.

Neurocodare - performanță rezultate experiența - experienția mea în serviciul tău, pentru o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată

Ce este neurocodarea?

Neurocodarea este știința care folosește limbajul sistemului nervos pentru crearea de noi conexiuni și scheme de gândire care ne dau acces la potențialul nostru nelimitat.

Pentru a crea o reprezentare elocventă a tehnicilor de neurocodare, imaginați-vă creierul ca pe o centrală electrică optimizată, programată să evite alimentarea în mod haotic a tuturor circuitelor conectate, alimentându-le doar pe acelea folositoare creșterii sensului pozitiv al vieții noastre, evitând schemele de gândire negative. Se dezvoltă astfel circuitele existente folositoare și se înlocuiesc cele care ne sabotează, eliberându-ne de cărările bătătorite ale obiceiurilor negative. Folosirea neurocodării susține procesul de formare a unor conexiuni noi și puternice.

Neurocodarea în acțiune

Neurocodarea îmi permite să dezvolt o serie de activități în determinate domenii ori situații în care  se pot declanșa acțiuni concrete, masive, menite să decătușeze puterea și resurele nelimitate ale creierului.