Nu îmi spune mie ce nu poți face, ce nu ai făcut și ce nu ai obținut! Spune-ne nouă ce îți dorești, ce vei face ca să obții și de ce vei începe să faci chiar acum! Atunci Universul îți va deschide porțile spre recompensă cu propriile tale intenții, cuvinte și acțiuni!

Puterea necunoscutului

Care este puterea necunoscutului?
De ce ACUM?
Când a fost cel mai bun moment să plantezi un copac?
Primul moment poate acum 20 de ani și al doilea cel mai bun este astăzi!

Care sunt credințele care te limitează și te împiedică să iei taurul de coarne?
Gândește-te la cuvintele mele pentru un moment și urmează sfatul meu umil: nu mai amâna nici o clipă magnificul tău viitor! Nu te concentra pe ce lipsește din viața ta, pe ce nu ai și pe ce crezi că nu poți. Concentrează-te pe premiu și nu uita: acolo unde îți direcționezi concentrarea acolo se duce energia ta!

Nu lăsa puterea necunoscutului să te copleșească!

Folosește-ți imaginația ca să trăiești în acest moment prezent, viitorul pe care îl visezi. Creierul tău va crede în povestea ta, în cuvintele tale, în emoțiile pe care cu îndrăzneală te invit să le aduci în inima ta ca și cum ai trăi acum, în acest moment, acea viață de vis!
Fii creatorul realității tale! Imaginează-ți cum te vei simți când îți vei atinge scopul, cu un zâmbet larg pe față și întipărește în toată ființa ta măreția de a trăi viața exact așa cum ți-o dorești.
În fiecare zi îți trec prin minte între șaizeci și saptezeci de mii de gânduri și în fiecare zi sunt aceleași gânduri la nesfârșit. Ele te vor duce mereu în trecutul tău, vor genera pe baza amintirilor tale aceleași emoții și aceleași acțiuni.
Astfel, trecutul de care te agăți cu toată ființa ta va deveni viitorul tău predictibil. Vei da vina pe soartă, pe noroc, pe oricine altceva sau altcineva în afară de tine deoarece adevărul tău reprezintă gândurile tale, gândurile tale devin cuvintele tale, cuvintele tale devin acțiunile tale și acțiunile tale vor determina rezultatele tale!

Cum ar fi să te lași purtat de necunoscut?

Weltanschauung, Ottmarl Hoerl

Să ai curajul ca de astăzi să devii propriul stăpân, așa cum atât de frumos spune poetul britanic W.E. Henley în poezia cu titlul Invictus (1875), făcând referire la puterea noastră de a ne controla gândurile, :

În noaptea grea, întunecată,
în hăul fără de cuprins,
mulțam îți dau, slăvite Tată,
pentru-al meu suflet neînvins.
N-am plâns când îmi intrase gheara
nenorocirilor în piept.
Când capul mi-l sloboade fiara
rămân însângerat, dar drept.
De pe acest tărâm de jale
ne-om scoborâ în cel de lut.
Dar şi în clipele finale
voi fi viteaz ca la-nceput.
Oricît de strâmtă este poarta,
şi chinul cât de lung şi crunt,
eu însumi mi-oi decide soarta;
stăpânul meu eu însumi sunt.

Share
Share

Citește și:

Povestea noastră

Tată, a venit vremea să-mi dai ceea ce mi-ai făgăduit la naștere Făt Frumos în basmul „Tinerțe fără bătrînețe și viață fără de moarte” Ultimul

Citește mai departe