ANTRENEAZĂ-ȚI CREIERUL AȘA CUM ÎȚI ANTRENEZI TRUPUL SAU GENEZA SUCCESULUI

Întâi este ideea: apare ca o scânteie pentru o clipă, apoi dispare și revine din nou sub forma unui gând ce crește, crește și se transformă în emoție. 

 Emoții și … emoții

Emoția te împinge înainte spre necunoscutul cu aromă de succes, sau te așază înapoi în fotoliul cunoscut și confortabil în care trecutul tău devine viitorul tău predictibil. 

Emoția care te vrea campion în viața ta va genera activitatea ce te va purta spre succes, spre rezultatul visat atunci când s-a născut ideea. Succesul care se clădește pe succes, va genera o nouă idee și te va mai urca o treaptă. 

Obiectivele acestor programe sunt acelea de a antrena creierul să caute ideile generatoare de succes, să acceseze apoi emoțiile ce vor transforma aceste idei în faptele care vor produce rezultate. 

Este posibil? 

Știința a dovedit că suntem capabili de neuroplasticitate și neurogeneză și acest fapt științific explică cum unii oameni ating un potențial incredibil chiar la vârste extrem de înaintate sau sunt capabili să-și mențină performanțele ani îndelungați. 

Nu este un miracol, fiecare dintre noi este capabil de performanțe asemănătoare. 

Cum? 

Prin antrenament mental! E mult mai simplu decât pare! Creierul se comportă ca orice mușchi din corpul nostru astfel, mișcarea este o componentă a antrenamentului mental. 

Cui se adresează aceste programe? 

Tuturor acelora ce doresc să crească, să se dezvolte și mai ales celor care vor să-și acceseze potențialul maxim ori de câte ori este nevoie, pentru a avea o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată. 

Realizat și prezentate de:

Liliana Lucian - Performance Coach