Liliana Lucian Performance Coach
Liliana Lucian

LILIANA LUCIAN Performance Coach

Misiunea mea

este să facilitez geneza mișcării, a schimbării și a transformării de care oamenii au nevoie pentru a trăi cu iubire și pasiune cea mai bună versiune a vieții lor.

Recomandată de JM3 - The Neuroencoding Institute

NEUROCODARE ÎN ACȚIUNE

Neurocodarea îmi permite să dezvolt o serie de activități în determinate domenii ori situații în care  se pot declanșa acțiuni concrete, masive, menite să descătușeze puterea și resurele nelimitate ale creierului.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Life is exacly how you dare to make it and fortune favors the bold

Neurocodarea este știința care folosește limbajul sistemului nervos pentru crearea de noi conexiuni și scheme de gândire care ne dau acces la potențialul nostru nelimitat.

Pentru a crea o reprezentare elocventă a tehnicilor de neurocodare, imaginați-vă creierul ca pe o centrală electrică optimizată, programată să evite alimentarea în mod haotic a tuturor circuitelor conectate, alimentându-le doar pe acelea folositoare creșterii sensului pozitiv al vieții noastre, evitând schemele de gândire negative. Se dezvoltă astfel circuitele existente folositoare și se înlocuiesc cele care ne sabotează, eliberându-ne de cărările bătătorite ale obiceiurilor negative. Neurocodarea susține procesul de formare a unor conexiuni noi și puternice.

Neurocodare – performanță rezultate experiența – experienția mea în serviciul tău, pentru o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată

Servicii

Prin serviciile de consultanță pe care le ofer te ajut să depășești situații dificile, în termen scurt, cu intervenții corective adecvate situației în care te regăsești, menite să te susțină în regăsirea de sine, a stării de bine, a unei stări de echilibru care îți permite să mergi mai departe cu maximă seninătate.

Coach-ul este persoana care te ghidează spre atingerea obiectivelor tale și te susține în atingerea, utilizarea întregului tău potențial.

În calitate de coach, obiectivul meu este acela de a vedea ceea ce tu nu poți vedea, să te întreb ceea ce ție ți-e teamă să te întrebi. Te susțin în definirea obiectivelor pe care ulterior te ajut, pas cu pas, să le atingi. Pentru schimbarea modului de gândire, clarificarea ideilor, obiectivelor, regăsirea pasiunii și înțelegerea menirii tale, aplic metodologii pe care la rândul meu le-am deprins prin studiu, de la mentorul cu care lucrez continuu pentru propria-mi creștere și cunoaștere.

Mentorul este persoana care îți împărtășește din cunoștințele lui, pune competențele și experiența sa în sprijinul dezvoltării și creșterii tale.

Ca mentor te ajut în situații particulare, unde pot pune în ecuație competențe specifice, expertiză superioară expertizei tale într-un domeniu bine definit. În general activitatea de mentoring este o activitate legată de carieră, fără însă a fi limitată la aceasta.

Așadar, în calitate de mentor, te ajut în depășirea unor condiții dificile în care te poți regăsi după un eșec (de natură personală ori profesională) ori din cauza fricii (frica de succes, de eșec sau de abandon).

Programe

Alege programul adecvat ție din lista de mai jos și urmează instrucțiunile în ritmul tău sau în ritmul impus de structura programului.

Meditații

Meditation is the only intentional, systematic human activity, which at the bottom is about not trying to improve yourself or get anywhere else, but simply to realize where you already are.

Am creat meditațiile ghidate pe care le poți găsi mai jos. Acestea au menirea de a te susține în liniștirea minții; o minte liberă de constante și inutile preocupări, unde se întrerupe ciorovăiala gândurilor înlănțuite în bucle infinte, găsește resursele de care are nevoie pentru a lua  decizii sănătoase.

Știința a dovedit că suntem capabili de neuroplasticitate și neurogeneză la orice vârstă, acest fapt explică de ce unii oameni ating un potențial incredibil chiar la vârste extrem de înaintate sau sunt capabili să-și mențină performanțele ani îndelungați.

Cum? Prin antrenament mental! E mult mai simplu decât pare: creierul se comportă ca orice mușchi din corpul nostru iar mișcarea este o componentă a antrenamentului mental.

Cui se adresează aceste programe? Organizațiilor care înțeleg să investească în  dezvoltarea resurselor umane,  prin cultivarea stării de bine și a echilibrului mental, având ca obiectiv suprem performanța în atingerea obiectivelor personale și organizaționale. 

Q&A

De ce?

De ce sau când avem nevoie de un astfel de ajutor? Atunci când vrem să ne găsim sau să regăsim drumul spre succes. Fiecare din noi merită să trăiască o viață fericită, sănătoasă și îmbelșugată! Totodată avem nevoie de a ne depăși fricile, fobiile și credințele limitative. O putem face construind-ne o nouă identitate, identitatea de campion.

Cum?

Vom condiționa mintea cu ajutorul neurocodării, o metodă care însumează mai multe tehnici bazate pe neuroștiințe și programarea neuro-lingvistică. Tehnicile, metodele și procesele urmate sunt extrem de simple, par o joacă dar au un efect de necontestat. Vom accesa energia, curajul și puterea ce sunt în tine și doar așteaptă să fie trezite.

De ce eu?

Pentru că știu cum este să te ridici atunci când ești căzut și să TRANSFORMI slăbiciunea în tărie de caracter. Pentru că știu cum este să SCHIMBI durerea, pe care poate că o trăiești, în puterea de a te MIȘCA spre viitor. Pentru că știu că SCHIMBAREA nu înseamnă mereu să țintești mai sus ci să te scufunzi în adâncul ființei tale ca să afli cine ești, ce te pasionează și cum îți dorești să trăiești.

Despre mine

După anii de adolescență și ai studenției petrecuți în lumea sportului în calitate de atletă, anii tinereții dedicați creșterii copiilor mei și afacerilor de familie, am intrat pe o traiectorie dificilă pe care nu doar mi s-a eclipsat identitatea dar mi s-a degradat și sănătatea. La un moment dat mi-am dat seama că trecuseră deja doi ani în care abia mai eram în stare să fac altceva decât să pierd vremea în fața televizorului, scufundată într-o stare în care nu aș fi crezut vreodată că aș fi putut cădea. Dar, la fel cum am căzut, la un moment dat am început să-mi revin, încet, utilizând metodele pe care le învățasem în ani de căutări pentru ca apoi să decid că e vremea să-mi asum și misiunea de a-i ajuta și pe alții.